Поли Генова с видео, олицетворяващо новата ѝ житейска роля

Песента е посветена на новото ѝ семейство, недоносените бебета и техните родители

07 януари 2019 г.

Съвсем скоро, след като Поли Генова направи премиерата на новата си песен „Героите“ и сподели щастливата новина, че очаква дете, тя представи и видеото към песента.

Акцентът в него е съвременният танц в стил contemporary dance, изпълняван от Васил Дипчиков и Виктория Петрова. Хореографията на Милен Данков разказва за емоциите, отношенията и метафората за създаване на нов живот между двама души.

Бъдещата житейска роля, в която може да видим Поли в самото видео, е и вдъхновението ѝ зад „Гeроите“. Песента е наистина специална за нея, защото е посветена както на нейното ново семейство, така и на каузата в подкрепа на малките герои – недоносените бебета и другите герои – техните родители.

Наскоро Pampers обявиха старта на мащабно дарение на специализирани пелени за недоносени бебета (родени през втория триместър на бременността и с екстремно ниско тегло от 800 грама)., което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. 

Текстът на песента е на самата Поли, а музиката пишат с Красимир Тодоров. Видеото е заснето малко преди Коледа в Nu Boyana Film Studios. Режисьор е Любомир Печев,а песента “Героите” ще бъде част от предстоящия албум на певицата.         

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа