Джесика Алба за дъщерите и бизнеса си

„Виждат как The Honest Company се разраства“

01 септември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Като майка, съпруга, актриса и бизнесмен, е очевидно защо Джесика Алба води дъщерите си Онър Мари на 8 и Хевън Гарнър на 5 с нея на работа, особено когато става дума за The Honest Company, пише celebritybabies.people.com. Фирмата произвежда санитарно-хигиенни продукти като памперси (но дизайнерски оцветени), хранителни добавки, витамини, козметика, храни и подобни. Всички са с модерен дизайн и визия, а голяма част от парите от продажби отиват за благотворителност.
Обикновено идват с мен в офиса и ме виждат да работя здраво“, казва 35-годишната актриса пред сп. People.

Видяха първия ми офис, който беше нещо като 6000 кв.м, после следващия – около 28 000 кв.м, а сега и този, в който тъкмо се преместихме – той е нещо като 86 000 кв.м“, добавя Алба, която е съосновател на компанията. „Така че те виждат как компанията се разраства и количеството хора, които работят там сега. Питат ме много неща за процеса на работа и как се случва всичко.
Дори дъщерите й да я посещават доста често в офиса, не така стоят нещата, когато Джесика е на снимачната площадка, където те я виждат „съвсем малко“.

За основните снимки те наистина не идват“, казва актрисата, която отбелязва, че „не снимам много, откакто те се родиха“.
Когато участва в последния си филм - „Механикът: Възкресение“, тя взе малката си дъщеря на снимките извън САЩ. „Имахме да заснемем няколко неща в България за два дена“, казва Алба, която участва заедно с Джейсън Стейтъм в продължението на екшън трилъра.
Хевън просто си играеше с Барбита и гледаше Peppa Pig заедно с дъщерята на един от продуцентите, която беше на нейната възраст.

Премиерата на „Механикът: Възкресение“ е по кината у нас от 2 септември

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа