Адел и Рич Пол си прекарват „страхотно“ по време на редките си публични появи

За последно двойката беше забелязана на един от финалните мачове на NBA в Сан Франциско

22 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

Любовта между Адел и Рич Пол процъфтява. Двамата не обичат публичността и рядко могат да бъдат засечени от фенове и папараци. Но в края на миналата седмица се появиха заедно на един от финалните мачове от NBA и всички забелязаха как любовта буквално струи във въздуха около тях.

„Изглеждаше, че си прекарват страхотно, а Адел често се накланяше към Рич по време на мача. Те бяха сами известно време, а по-късно към тях се присъедини техен приятел“, разказа очевидец пред People.

Малко по-рано 40-годишният Пол хвърли бомба пред E! News като разказа, че е станал баща твърде рано, но намекна как няма нищо против да разшири своето семейство.

„Като млад татко ми бе трудно да съчетавам работа и бащинство. Но сега съм доста по-голям, децата ми също са по-големи, така че ако имам още деца... с нетърпение очаквам да бъда един доста различен и по-търпелив татко“, призна той.

Певицата пък породи слухове за годеж с Пол през февруари, след като се появи с диамантен пръстен на наградите BRIT. Но отказа конкретни коментари относно пръстена.

Сякаш някога бих признала дали е годежен или не. Но е красив, нали?“, отговори тя завоалирано на водещия Греъм Нортън, в чието шоу гостува същия месец.

Снимка: Instagram

Последваха различни информации за двойката, които бяха в двете крайности – от голяма обич и готовност за сватба до раздяла. Последното обаче бе опровергано от самата Адел, която публикува снимки с Рич в своя профил в Instagram.

Как ще се развият отношенията им, предстои да разберем.

По материали от People

Коментари
Последни видеа