Адел се раздели със съпруга си Саймън Конецки

Двамата бяха заедно 7 години

20 април 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Адел се раздели с партньора си“, пише в заявлението до Associated Press от официалните представители на певицата Бени Тарантини и Карл Фиш. „Ще продължат да отглеждат сина си заедно и с любов. Както винаги, молят за уединение. Няма да има повече коментари.
30-годишната певица (родена като Адел Аткинс) и 44-годишният предприемач-филантроп Конецки дълго време пазеха в тайна детайли около техния романс.

Адел за пръв път загатна за връзката им в пост в социалните мрежи през януари 2012, същият месец двамата бяха забелязани на скромно пътешествие. През юни 2012 Адел потвърди, че тя и Конецки очакват бебе. Анджело се роди на 19 октомври 2012.
Семейството водеше скромен живот, като прекарваше времето си между родния на певицата Лондон и Бевърли Хилс, където си купиха дом през 2016 г.

Причината, поради която се разбират добре със Саймън е, че са на един и същ етап от живота си“, твърди цитиран от People източник. „Приоритет им е техния син, а Адел обожава да бъде майка. Анджело е много щастливо момченце.

В интервю за Vanity Fair през октомври 2016 Адел сподели едва ли не за пръв път детайли около връзката си с „перфектния“ и „уверен“ Конецки, с думите: „Най-сериозната връзка, която някога съм имала. Нямам намерение да бъда с никого от шоубизнеса, защото ние всички имаме его. За него не представлява заплаха нито един етап от живота ми, през който преминавам и това е невероятно.

През януари 2017 Адел бе забелязана с халка на пръста си и това породи слухове за таен брак. Следващият месец певицата мимоходом призна, че действително е омъжена в речта си, когато получи наградата за албум на годината: „Академията – обичам ви, моят мениджър, моят съпруг и сина ми – вие сте единствената причина, поради която правя това.“ След което в прав текст потвърди новината през март 2017 на концерт в Брисбейн, когато каза на публиката: „Вече съм омъжена.
След като приключи последното й турне през юни 2017, Адел се скри от публичния живот.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа