Адел се разкрива като майка в песен

Певицата включи записани разговори между нея и 9-годишния Анджело в новия си хит

25 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Адел разкри неочаквани моменти от себе си като майка, но не по обичайния начин, а както умее най-добре - чрез песен. My little love е посветена на 9-годишния й син Анджело и в нея са включени записани разговори между певицата и момченцето. Това дава необичаен поглед „зад кулисите“, какъвто Адел по принцип не обича да дава.

В песента тя изпява не само любовта към сина си, но и предлага обяснение на раздялата й със Саймън Конеки, татко на Анджело. Емоционалният текст и музика обаче са посветени изцяло на детето. Това е третата песен от албума й и самата Адел я определя като „много лична“. Разговорите с момченцето са именно, когато тя му обяснява защо се е разделила с неговия баща.

„Той вероятно ще премине през етапи на мразене, когато стане тийнейджър. Но това беше важна част от пъзела, който се опитвах да разгадая в живота си. А и искам да бъда откровена и честна с него. Това подреди безпорядъка в мен“, признава певицата.

Снимка: Instagram

Анджело присъства на нейния концерт в Griffith Observatory в Лос Анджелис по-рано този месец. Той за първи път видя майка си да пее на сцена. А тя не скри вълнението си: „Невероятна чест за мен е да те имам тук тази вечер, скъпо момче“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.