Benetton стартира дарителска кампания "Love for Humans"

За да покажем любов към хората в нужда

30 януари 2017 г.

В месеца на любовта - февруари, Benetton търси добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се: към ближния в нужда, към детето и възрастния човек, събуждащи желание за грижа.

В тяхно име Benetton организира мащабна дарителска кампания "Love for Humans", като приканва да участвате, като дарите своя дамска, мъжка или детска дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас. Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи към социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.

По време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – 1000 лв (ваучер). Срещу всяка дарена дреха дарителите получават талон за участие в томболата. Така се увеличава техният шанс да спечелят в нея.

Печелившите ще бъде изтеглени на 16 февруари от 11:00 ч в магазин Benetton – Mall of Sofia и ще бъдат обявени на Facebook страницата - Benetton Sofia, Bulgaria fan page и Facebook страницата на Holiday Heroes. В периода 1-14 февруари с всяка покупка, направена с талон "Love for Humans", Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes.

"Дари своя дреха и покажи любов към хора в нужда! Тя е безценна за тях!", призовават от модния бранд.

 

Коментари
Последни видеа