Били Лурд празнува първия рожден ден на сина си

Актрисата публикува по този повод нови и непоказвани досега семейни снимки

23 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Актрисата Били Лурд и годеникът й Остин Райдел станаха родители за първи път точно преди една година. Бебето им – Кингстън, е внук на покойната принцеса от „Междузвездни войни“ – актрисата Кари Фишър.

Били запази в тайна бременността си, а след раждането остана оскъдна на снимки и информация за бебето.

Снимка: Instagram

Но явно е променила решението си, защото реши да разкрие малко повече за детето, публикувайки нови и непоказвани семейни снимки, а поводът за това е първият рожден ден на Кингстън.

Тя показа как семейството е отпразнувало важното събитие и още малко интимни моменти от ежедневието им. Но отново скри лицето на момченцето. Все пак феновете на Кари Фишър, успяха да го видят в малко по-цялостен вид, а не само ръчички или крачета както бе досега.

Лурд публикува и още снимки, показващи бременността й, включително и такива от болницата.

По време на пандемията миналата зима тя гостува в тв шоуто на доведения си баща Брус Боци, където призна: Технически синът ни не е от модерните бебета, заченати по време на карантината. Той е по-скоро бебе от една ваканция на Карибите. Но пък тази карантина се оказа истинска благословия, защото никой не разбра, че чакаме бебе. И решихме да си го запазим само за нас. Затова и пуснахме снимка от раждането само на крачетата му“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.