Бременната Айрланд Болдуин залага на ретро тоалети

Моделът не изневери на уникалния си стил и сега

26 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Само няколко дни след като публикува сърдечна дискусия относно предизвикателствата, пред които е изправена по време на бременността си, Айрланд Болдуин сподели и неофициално мини модно шоу в своя Instagram.

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин показа как се облича като бъдеща майка. 27-годишният модел разкри в слайдшоу от селфита, любимите си ретро тоалети. Но Алек е известна със своя уникален и определено нетрадиционен начин на обличане, на който явно не желае да изневери и като бременна.

Миналата седмица тя разказа откровено за някои от предизвикателствата, пред които е била изправена през бременността си досега.

„Подцених колко тежка може да се окаже бременността за ума и тялото ми. Тя буквално преобърна нагласите ми и (без)спокойствито ми. Наложи се спешно да се адаптирам към тези промени“, обясни Айрланд.

Снимка: Instagram

Болдуин похвали приятеля си RAC (Андре Алън Анхос), който е баща на нероденото им дете, за това, че ѝ е помогнал много в трудните моменти. „Без него мисля, че щях да си изгубя ума“, призна тя.

Моделът обяви новината за бременността си в края на миналия месец, след което допълнително потвърди и обясни, че не се шегува.

По материали от People

Коментари
Последни видеа