Брук Шийлдс говори откровено за дъщеря си

Актрисата призна, че се почувствала ужасно след отиването на момичето в колеж

19 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Брук Шийлдс разкри, че е една много щастлива и горда, но в същото време и тъжна майка. 18-годишната дъщеря на актрисата – Роуан, бе приета в престижен колеж. Това много зарадва Брук и тя бе истински горда от постижението на своето момиче. Дори сама й помогна да се премести и нанесе в общежитието на колежа през август.

Сега обаче тя е тъжна. И то много. Защото както сама казва, това е било „най-лошото нещо, което е изпитала в живота си“.

Брук Шийлдс гостува в сряда в епизода на Live with Kelly and Ryan, където сподели колко ужасно се е почувствала, когато със съпруга си са завели и оставили дъщеря си за първата й година в колежа в университета Уейк Форест.

Снимка: Instagram

Актрисата има още една дъщеря, но след напускането на дома на голямата, разбрала как постепенно домът им опустява.

„Искам те да са щастливи. Но много искам и да се върнат“, призна тя пред Кели Рипа в шоуто. А Рипа, която е майка на три деца, я успокои, че с времето това усещане за празнота отминава.

На което Шийлдс отвърна, че макар и тъжна, тя истински се гордее с Роуан. „Моето уникално и необикновено момиченце, разперващо криле. Обичам те толкова! Толкова се гордеем с теб!, написа гордата майка в Instagram в деня на заминаването й.

А пред Рипа призна: „Това беше най-тъжното ни пътуване. Но моето бебе започва едно от най-важните приключения в живота си.

По материали от People

Коментари
Последни видеа