Чанинг Тейтъм написа детска книга

Актьорът разказва какво е да си самотен татко на момиче

06 април 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Чанинг Тейтъм разказа за своите страхове, когато за първи път разбрал, че ще става баща на момиче.

Актьорът е самотен татко на дъщеря – Евърли, която е на 7 години и половина.

Освен за трудностите на бащинството, той разказа и за предстоящия си литературен дебют с детска книга. „Единственият Спаркела“ е посветена на дъщеря му.

Чанинг сподели за майския брой на списание Parents, че първоначално много се е изплашил след раздялата с майката на Евърли. Не е знаел какви предизвикателства му предстоят и е трябвало буквално да се хвърли в дълбокото.

Снимка: Instagram

„Когато се оказах самотен баща, имах огромен страх да се свържа с Евърли по какъвто и да е начин. Не знаех какво искат момичетата и как да се държа с тях. Не носех лак за нокти и не умеех да сплитам косата ѝ на плитка“, разказва актьорът.

Сега обаче прави и двете. „Скочих с двата крака в този магически свят и бях възнаграден с такава любов, която не мисля, че бих могъл да имам иначе. Смятам, че татковците не бива да се страхуват да общуват с дъщерите си. Така ще открият кои са те. Сега не се страхувам да изрисувам лицето си и да облека забавен костюм“, обяснява той.

В предстоящата му книга Спаркела е причудлив герой, който се забърква в различни истории. „Точно като Иви, която обича да прави номера, да облича странни тоалети и да бъде различна. Тя е дръзка, красива и вълшебна във всяко отношение. Когато бяхме под карантина, играехме много в стаята ѝ и това много ми помогна за написване на историята“.

Чанинг Тейтъм признава също така, че двамата с дъщеря си обожават книгите и това е едно от нещата, по които много си приличат.

А съветът му към татковците е много простичък: „Носете каквото и да е, танцувайте и бъдете възможно най-вълшебни. Обещавам, че момичетата ви ще ви върнат любовта“.

По материали от People

 

Коментари
Последни видеа