Челси Клинтън изтри музиката на Кание Уест от плейлиста си за тренировки

Бившата първа дъщеря направила това, заради отношението му към Ким Кардашиян

26 август 2022 г.

Снимка: Getty images

Челси Клинтън, дъщеря на бившия американски президент Бил Клинтън и Хилари Клинтън, полага много грижи за фигурата си и едно от любимите й занимания е бягането. Доскоро тя с удоволствие правеше това на фона на музиката на Кание Уест, който бе в нейната плейлиста за тренировки. Е, вече не е така. Челси демонстративно изтри записите, а причината е отношението на рапъра към бившата му съпруга Ким Кардашиян и на жените като цяло.

Снимка: Instagram

Тя разкри решението си в интервю за Entertainment Weekly, докато рекламираше новата си документална поредица Gutsy, базирана на бестселъра от 2019 г. Book of Gutsy Women, на който е съавтор с майка си Хилъри Клинтън.

„Трябваше да се откажа от Кание. Начинът, с който той се отнасяше към Ким Кардашиян, и начинът, по който говори за жените, е недобросъвестен за мен. Това беше част от любимата ми музика за бягане и я премахнах от музикалната си библиотека“, призна тя.

Кардашиян бе гост в един от епизодите от поредицата. В него тя се изправя лице в лице с бившия държавен секретар в състезание по правни познания. И успява да победи самата Хилари Клинтън в тест за правни познания. И Челси, и Хилари, останали силно впечатлени от снимачния ден.

„Тя е много наясно, че нейната известност може да повлияе положително или отрицателно на много неща. Но подхожда винаги много разумно и обмислено и преценява внимателно къде и как да се ангажира“, разказа Челси.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.