Дейвид Фостър твърди, че е „малко по-различно“ да бъдеш татко на 73

Музикантът разказа за своя подход във възпитанието на 23-месечния си син

22 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Дейвид Фостър все още се адаптира към ролята на баща на малко момченце. 73-годишният канадски музикант има син на 23 месеца от 38-годишната си съпруга Катрин Макфий. Той също така е баща на 6 големи дъщери от предишни връзки: Алисън – на 52 години, Ейми - на 49, Сара – на 41, Ерин - на 40, и Джордан - на 36.

Снимка: Instagram

Родиха ми се прекрасни дъщери и аз ги обичам безкрайно. Но да имаш син е малко по-различно“, призна Фостър пред People.

Той също така разказа и с какви трудности се сблъсква като родител в по-късна възраст.

„В този момент от живота ми всичко е много различно. Не по-добро или по-лошо, а просто различно. Все още работя, все още отсъствам за дълго от дома, но времето със семейството ми стана малко по-ценно за мен, защото вече имам повече минало, отколкото бъдеще“, обясни музикантът.

Фостър, който е и един от най-успешните музикални продуценти, разкри още, че да бъдеш баша на 73 години, че изисква „много търпение“. Нещо, което той е е притежавал като баща на дъщери. „Не бях търпелив, когато бях млад. Бях арогантен и постоянно в движение“, разкайва се музикантът.

Когато Фостър и Макфий за първи път обявиха, че очакват дете, новината беше посрещната със смесени реакции, заради голямата разлика във възрастта, а и напредналите години на бъдещия татко. Но се оказа, че място за притеснения няма и те са едно наистина прекрасно семейство.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.