Дъщерята на Анджелина Джоли ще учи в Spelman College

Актрисата издаде, че 17-годишната Захара е приета в престижното учебно заведение

06 август 2022 г.

Снимка: Getty images

Захара Джоли-Пит намери своя дом за следващите четири години. 17-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит ще учи в престижния Spelman College от есента. Това съобщи самата Джоли в публикация в Instagram.

Снимка: Instagram

„Поздравления за всички нови студенти, започващи тази година! Това е много специално място и за мен е чест да имам член от семейството сред новите момичета в Spelman“, написа актрисата.

Джоли, която е майка още на близнаците Вивиен и Нокс - на 14 години, Шайло - на 16, Пакс - на 18, и Мадокс - на 20, споделя страстта на Захара към социалната справедливост.

Още през декември 2021 г. двете предприеха пътуване до Вашингтон, окръг Колумбия, за да се срещнат със защитници и политици в подкрепа на Закона за насилието срещу жени.

„За мен е чест да посетя Вашингтон, окръг Колумбия, със Захара, работейки със застъпници и законодатели за модернизиране и укрепване на #ViolenceAgainstWomenAct, за да бъде осигурена защита на здравето и безопасността на децата, цветнокожите общности, племената, оцелелите от ЛГБТ, селските райони и изобщо всички онеправдани, написа тогава Джоли.

След което продължи: „Нуждаем се от реформи, включително съдебно обучение, съдебни процеси, информираност за травмите, минимизиране на риска от увреждане на децата, програми за безвъзмездни средства за технология за откриване на синини във всички тонове на кожата и създаване на непредубедено събиране на съдебни доказателства и защита за най-уязвимите“.

През октомври 2021 г. Анджелина призна, че децата й са „страхотни хора“ и тя истински се гордее с позицията, която те имат и отстояват. „Мисля, че те имат значително влияние един над друг. Аз не се меся. Стремя се да бъда много честна и човечна с децата си, призна актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа