Дуейн Джонсън обожава ролята си на баща

Актьорът призна, че това е най-хубавата работа, която е имал

24 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

Дуейн Джонсън – Скалата, направи мило признание, с което за пореден път си спечели аплодисментите на почитателите си. Той заяви категорично, че най-добрата му роля и работа, които е имал през годините, са тези като татко. И няма нищо по-добро от това.

Снимка: Instagram

50-годишният актьор публикува специално видео за Деня на бащата в своя профил в Instagram, в което разкри колко добре се чувства като баща и колко важна и любима е тази отговорност за него. Джонсън има две дъщери - Тиана Джия, на 4 години, и Жасмин, на 6 години, от съпругата си Лорън Хашиан, както и една пораснала дъщеря - Симон, на 20 години, която е от бившата му съпруга Дани Гарсия.

В признанието си той заяви: „Да се грижиш за семейството си, да се гордееш с името си и да бъдеш този ярък пример за децата си, да бъдеш добър, добросърдечен и порядъчен човек, ето това наистина има значение в този живот.

А след това той се обърна и към всички останали татковци по света, отново с много мили думи: „Получихме най-добрата работа в света – да бъдем пример, докато отглеждаме нашите бебета. Ние сме нежни, но корави. Твърди, но справедливи. И винаги любящи“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа