Дженифър Анистън не иска връзка с човек от гилдията

Актрисата заяви, че ще търси следващата си любов извън Холивуд

15 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty 

В ексклузивно интервю за People, Дженифър Анистън заяви, че предпочита следващата й връзка да бъде с някой, извън Холивуд.

Това тя призна, след като бе запитана от Кей Адамс дали вярва, че може да има отношения между публични и непублични личности.

„Разбира се. Абсолютно! Искам да кажа, че това се е случвало. Аз самата съм готова на връзка с човек, който не е от гилдията. Би било много хубаво“, бе категорична Анистън.

След което развенча слуховете, че тя и колегата й от хитовия сериал „Приятели“ Дейвид Шуимър се срещат. И нарече новината „много странна“.

Всъщност не можех да повярвам, че се твърди подобно нещо. Та той ми е като брат! Това само показва как работи фантазията на хората“, заяви актрисата.

Снимка: Instagram

През юни, отново пред People, Анистън отново бе откровена за живота и любовта. Тогава призна, че никога не би пробвала да намери сродна душа в приложение за запознанства. Предпочитам да се придържам към нормалните начини за запознанства. Някой да те покани да излезеш. Ето това е за мен“, смята тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.