Джесика Алба опитва да възпитава децата си по-различен начин

Актрисата говори откровено за преживяванията си като майка

19 март 2023 г.

Снимка: Getty images

Джесика Алба разказа искрено и честно как отглежда децата си и на какво опитва да ги научи. Най-важното – актрисата се стреми да ги възпита да растат по различен начин от нея.

41-годишната предприемачка и майка на три деца гостува в епизод на Who's Talking to Chris Wallace? на CNN и HBO Max, където сподели, че с Хейс - на 5 години, Хейвън - на 11, и Онър, на 14, наистина имат много силна връзка.

„Смятам, че истинската ми сила като човек е да открия причините за нещата и да намеря правилните решения. Това е много по-добро, отколкото да живея в режим на оцеляване и да се тревожа за куп други неща, които нямат значение. Преди се чувствах като в супер хардкор свят, в който сякаш бях откъсната от моята истина“, призна Алба.

И добави: „Мисля, че това да съм майка наистина ми помогна да се доближа до моята душа и моята истина“.

Снимка: Instagram

Тя разказа и какво е да отглеждаш деца при съвременните финансови обстоятелства, които са доста различни от тези от нейното детство.

„Боря се с това! И се опитвам да ги накарам да разберат реалността, която може да е и измамна. Както и да им разкажа за онази, през която съм преминала. Надали ще разберат какво е било – за мен или за останалите като мен“, обясни актрисата.

„По-важното е, че искам те да изградят чувства като съпричастност, състрадание и смирение. Това са нещата, които наистина работят в света, както и доброта и благодарността“, заключи тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа