Джесика Алба за пръв път разходи третото си дете

И изглежда перфектно

08 януари 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Съвсем наскоро Джесика Алба, която преди седмица стана майка за трети път, се разходи из Бевърли Хилс. Алба не бе сама, а с мъжа си Кеш Уорън и новороденото бебе, пише deti.mail.ru.

Снимка: Instagram / paparazzistars

Да се види малкото на снимката е невъзможно - актрисата напълно го бе покрила с пелена. Но тя съвсем не крие лицето му за публиката, защото пусна негова снимка, още докато бяха в болницата. А съпругът ѝ Кеш написа цяло послание:

"Хейс, ефектно започваш Новата година! И въпреки че се роди малко по-рано, отколкото очаквахме, ние сме неописуемо щастливи. Майка ти е най-силната от всички, които познавам. И на теб ти е провървяло с нея. Както, между другото, и на двете ти забележителни сестри - Онър и Хевън, които вече те обожават. Обещавам ти да те обичам и да се грижа за теб, както и да ти помагам да осъществиш всичко, за което си мечтаеш!"

Припомняме, че за бременността на Джесика стана ясно през юни 2017. Алба и съпругът ѝ възпитават две дъщери - 9-годишната Онър и 6-годишната Хевън. През есента актрисата сподели, че бебето, което очаква, ще е момче. И между другото каза, че не иска повече деца.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа