Джесика Бийл говори за баланса като майка на 2 деца

„Трябва да отделите време и за себе си“, е тайната на актрисата

25 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Джесика Бийл, която споделя синовете си Финиъс, на 2 години, и Сайлъс, на 7 години, със съпруга си Джъстин Тимбърлейк, разкри коя е тайната да съхранява своя и семейния баланс като майка на две деца. А именно – намиране на време и за себе си.

40-годишната Бийл бе гост на епизода на Today with Hoda & Jenna, където сподели особеностите на родителството от нейна гледна точка. Тя призна, че понякога ѝ е „толкова трудно“ да си даде заслужена почивка от натоварения си график с двете момчета.

Снимка: Instagram

„Да бъдеш майка е може би най-несекси работата в света в по-голямата си част“, пошегува се тя. Но после добави по-сериозно: „Истината е, че това е най-добрата работа през повечето дни, но може да бъде изключително предизвикателна.“

Според актрисата е много важно да не загубиш себе си, отдавайки се на майчинството. „Мисля, че е важно да излизаш и да се срещаш и с други хора. Трябва да отделиш време за себе си. Не е лесно. Аз лично опитвам да се вслушвам във вътрешния си глас. Не съм много добра все още в това, но работя върху намирането на равновесие в живота си“, призна още Джесика.

По материали от People

Коментари
Последни видеа