Джейми и Джулс Оливър кръстиха сина си Ривър Рокет

Добре дошъл на малкия Оливър!

25 август 2016 г.

Снимка: Instagram

Джейми Оливър обяви официално името на новородения си син. Направи го със снимка на семейството си в Instagram, придружена с текст: „Вероятно би било учтиво официално да ви представя новото ни момченце, казва се Ривър Рокет Оливър и мислим, че много му отива. Той е малък подарък, а всички ние сме страшно щастливи.”


Снимка: Instagram

Петото дете на двойката се роди малко по-рано този месец. Идването му на бял свят също беше отбелязано със снимка от майка му: „Малкото бебе Оливър се появи, много сме щастливи, благословени, благодарни и тотално влюбени отново. Гордеем се с двете ни най-големи дъщери, които прерязаха пъпната връв, а Джейми беше моят герой”, сподели Джулс веднага след раждането.


Снимка: Instagram

Тогава обаче семейството не разкри какво ще е името на новото им дете. Макар че историята около името на Ривър не се знае, семейство Оливър вероятно са били облекчени, че не им се налага да измислят още едно име за момиче, тъй като вече имат три.


Снимка: Instagram

„Извадихме голям късме, че е момче, защото наистина нямахме повече имена за момичета”, сподели известният телевизионен готвач и ресторантьор през 2010-а, когато се роди по-големият му син Бъди.

Източник: celebritybabies.people.com

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.