Джейми Лий Къртис с искрени размисли за любовта и разделите

Актрисата разказа как е успяла да преодолее някои непреодолими трудности след 13-те развода в семейството си

22 януари 2022 г.

Снимка: Guliver/ Getty

Джейми Лий Къртис реши да разкаже малко повече за любовта в живота си. Актрисата разкри как отношенията в семейството й са се превърнали в своеобразен обектив, който й е помогнал да възприеме любовта по много по-различен начин.

Снимка: Instagram

В искрена публикация в Instagram, придружeна от черно-бяла снимка на покойните й родители Тони Къртис и Джанет Лий, Джейми написа: „От време на време, когато погледът ми се спира неочаквано на тяхна снимка, и тогава се улавям как потъвам в тяхната изключителна красота на дълбоката им любов, но и силна амбиция“.

След което допълва: „Като продукт на 13 развода, през които премина семейството ми, нямаше как да не се боря с идеята за любов и с онова, което се случва с нея? Но знам, че съм родена от любов, а не от обида, конкуренция, ревност и злоба, които са крайъгълните камъни на всеки неприятен развод.

И Тони Къртис, и Джанет Лий са били женени по няколко пъти. Последният брак на Тони е с Джил Ванденберг, на която той остава съпруг до смъртта си през 2010 г. Джанет е първата му съпруга и именно тогава се раждат Джейми Лий и Кели Къртис. Тя след това се омъжва само още веднъж, след като 11-годишният й брак с Тони, който й е трети съпруг, приключва през 1962 г. Сключва брак с Робърт Бранд и остават женени до смъртта й 42 години по-късно.

За разлика от родителите си, които сменят много партньори в живота, Джейми Лий Къртис е щастливо омъжена от 37 години за сценариста Кристофър Гест и двамата имат две дъщери - Руби, на 25 години, и Ани, на 35 години.

„Една от най-дългите връзки, които съм имала в търсене на утеха, контакт и съпричастност, е с Крис“, призна преди година актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа