Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят

Двамата обявиха днес, че слагат край на брака си

13 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Джейсън Момоа и Лиза Бонет изненадващо обявиха, че се развеждат след 5 години брак и 16-годишна връзка. Съобщението направи Момоа днес и предизвика разнородни реакции. Със сигурност мнозина съжалиха, че връзката между двамата е приключила, но пък за фенките на сексапилния актьор остава утешението, че той е отново ерген.

Двойката започва да се среща през 2005 г., след като се запознава чрез общи приятели в джаз клуб.

„Просто се озовахме на правилното място в точното време“, казва звездата от „Аквамен“. Тогава имах раста прическа, тя също. Буквално се обърнах, видях я и тя каза простичко: „Аз съм Лиза“. Все едно фойерверки избухнаха в мен. Убедих я да ме заведе у дома, защото дотогава живеех в хотел“, припомня си Момоа.

Същата вечер двамата са били видени да вечерят заедно. Така започва връзката им.

Истината обаче е, че Джейсън Момоа се влюбва в Бонет далеч преди да я срешне. Когато е на 8 години, той я вижда по телевизията и сърцето му остава завинаги запленено.

Казах си: „Ще те преследвам до края на живота си и ще те хвана“. А аз съм много пълноценен преследвач. Но й признах това едва след като ни се родиха децата, иначе щеше да изглежда много странно и страховито. Но да, аз просто винаги съм искал да я срещна. Тя винаги е била кралица за мен, признава актьорът.

Снимка: Instagram

Момоа и Бонет имат 14-годишна дъщеря Лола и 13-годишен син Накоа-Улф. Той също така се превърна и във втори баща на първата дъщеря на Лиза, която е от брака й с Лени Кравиц.

По материали от People

Коментари
Последни видеа