Джоди Суитин се омъжи за Мескал Василевски

Двамата сключиха брак с интимна церемония в Малибу, Калифорния

04 август 2022 г.

Снимка: Getty images

В края на миналата седмица Джоди Суитин най-после каза „Да“ на своя годеник Мескал Василевски, с когото е заедно от 5 години. Актрисата и клиничният социален работник сключиха брак с интимна церемония в частен дом в Малибу, на която присъстваха двете й дъщери и колеги на Джоди.

„Знам, че имам правилния партньор до края на живота си, каквото и да ми поднесе животът. Не мога да бъда по-благодарна!, заяви 40-годишната Суитин, която се сгоди за Василевски през януари.

Снимка: Instagram

Булката, облечена в рокля на Lili Bridals, премина по пътеката с баща си Сам, придружавана от двете си момичета – 14-годишната Зоуи и 11-годишната Беатрикс.

След церемонията партито се премести в задния двор на имението, където 50-те гости на семейството се насладиха на вечеря с такоси, гуакамоле и малки десертни хапки.

„Не исках да е нещо суетно. И държах храната да е органична и естествена. За мен бе важно да събера на едно място добри приятели и добра храна“, призна Джоди.

Суитин и Василевски се запознаха чрез общи приятели. Започнаха да се срещат през 2017 г., макар по това време той да беше в Ню Йорк, а тя в Лос Анджелис. През 2020 г. Мескал се премести при Джоди.

„Всичко си дойде на мястото“, категорична е актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа