Ерик Стоунстрийт се сгоди за дългогодишната си приятелка

Актьорът от хитовия сериал „Модерно семейство“ е вече официално обвързан с медицинската сестра Линдзи Швайцер

24 август 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Един от най-атрактивните актьори в сериала „Модерно семейство“, който се прочу с ролята си на гей в хитовата поредица, е вече официално обвързан мъж. Преди два дни той падна на коляно пред дългогодишната си приятелка – медицинската сестра Линдзи Швайцер, и й предложи да стане негова съпруга. Тя разбира се, каза „Да“.

Снимка: Instagram

Двамата влюбени показаха мила снимка в Instagram, на която Линдзи гордо демонстрира огромния годежен пръстен, който получи от Ерик.

Актьорът и медицинската сестра се срещнаха за първи път по време на благотворително събитие през 2016 г. И се влюбиха почти от пръв поглед. А сега вече се готвят да заживеят заедно и като семейство, твърдейки че случилото се с тях е истинска модерна любовна история.

За връзката им първи съобщиха People година след като двукратният носител на наградата „Еми“ и Линдзи вече излиза като двойка. В момента, в който отношенията им бяха официално потвърдени, от всички посоки завалява поздравления. Същата година Стоунстрийт потвърди връзката им и в интервю в шоуто на Елън Дедженерес.

„Приятелката ти е прекрасна - срещнах я зад кулисите. Тя е медицинска сестра. Това е добре за теб, защото си хипохондрик, пошегува се с него Дедженерис.

А Ерик не й остана длъжен и отвърна: „Аз съм като голямо бебе. Имам нужда някой да ме успокоява“.

Ето, че Линдзи ще може да се грижи за своя любим всеки ден, но вече като негова съпруга.

По материали от People

Коментари
Последни видеа