Гаел Гарсия Бернал пак ще става татко

Приятелката на мексиканския актьор е бременна с първото им дете

22 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Мексиканският актьор Гаел Гарсия Бернал и приятелката му Фернанда Арагонес са в очакване на първото си дете. И двамата са вече родители, но от предишните си връзки. Той има две деца – 12-годишен син и 10-годишна дъщеря, а тя е майка на 12-годишно момиче.

Снимка: Instagram

Арагонес за първи път показа публично своята бременност по време на премиерата на новия филм на Бернал – Old, в Ню Йорк. Преди това тя разкри, че очаква бебе в интервю, което даде за L'Beauté. И направи интересно сравнение с първия път, когато е била в същото положение.

Забавно е. Оставих (около) 12 години да минат между първата и втората ми бременност. Сега обаче е по-различно. Аз съм напълно друг човек, не каквато бях на 23. Разликите се усещат най-вече емоционално, призна Арагонес.

Фернанда разкри още, че когато била бременна с дъщеря си, се чувствала невероятно сигурна, спокойна и щастлива, но някак откъсната от тялото си. „Сякаш бях застинала в пауза и бях дала назаем тялото си. Всичко беше много ново и шокиращо за мен.

А сега вече била подготвена и знаела какво да очаква. Вече имах представа за пътя и това ми помогна да се концентрирам върху бебето. Сега се наслаждавам, без да изпитвам страх. Наясно съм колко невероятно и важно е да мога да създам живот. И това ме кара да се чувствам по-красива и по-уверена от всякога.

По материали от People

Коментари
Последни видеа