И Уайът Ръсел ще става татко

Актьорът и съпругата му обявиха, че очакват първото си дете

16 ноември 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Уайът Ръсел и Мередит Хагнер са в трепетно очакване на първото си дете. Двамата сключиха брак миналия септември в дома на майката на актьора – Голди Хоун.

Снимка: Instagram

Радостната новина издаде сестрата на Уайът и бъдеща леля – Кейт Хъдсън, в своя Instagram. „Днес празнуваме бъдещия член на семейството ни и първо бебе за брат ми. Щастливи сме и нямаме търпение да се роди“, написа тя и публикува снимка от тържеството, на която целува корема на Мередит.

Между сребърните балони на снимката, феновете на артистичното семейство веднага забелязаха, че има и няколко сини, което явно подсказва какъв ще бъде и полът на бебето.

34-годишният Уайът и 33-годишната Мередит се влюбиха на снимачната площадка през 2016 г., досущ като родителите на актьора – Голди Хоун и Кърт Ръсел, които също започнаха връзката си по време на съвместни снимки. През 2018 г. двамата се сгодиха, година по-късно сключиха брак и сега вече чакат и бебе.

Бъдещият татко е чичо на 6 племенници и никога не е крил, че му е изключително приятно да контактува с тях. „Искам да ги виждам как се променят и затова опитвам да прекарвам колкото се може повече време с тях“, твърди той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа