Иги Азалия най-после показа сина си

Красивата певица роди момче през юни и го кръсти Оникс

26 октомври 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Четири месеца след като разкри, че е родила първото си дете – момче на име Оникс, 30-годишната рапърка разкри и лицето му.

Снимка: Instagram

Иги Азалия показа сина си в Instagram и така зарадва многобройните си фенове. Освен сладкото момченце, те обаче забелязаха и още нещо – певицата е отново в прекрасна форма.

През уикенда Азалия изненада и с друга новина. Тя обяви, че се е разделила с приятеля си – рапърът Плейбой Карти. Всъщност намекна за евентуалната раздяла още през седмицата с изречението: „Хората приемат лоялността за даденост и затова предпочитам да съм сама“. А на следващия ден уточни: „Това, което имах предвид снощи, е, че отглеждам сина си сама и не съм обвързана“.

Азалия и Карти се запознаха през 2018 г., докато тя беше на турне в чужбина и малко след това започнаха да се срещат. Три месеца по-късно потвърдиха официално връзката си. Миналото лято Изи се появи с масивен диамантен пръстен и феновете веднага заподозряха, че двамата са се сгодили.

През юни Азалия обяви раждането на детето си в Instagram. И допълни, че не желае да показва лицето му. Месец по-късно разкри името му. Но явно е решила все пак да зарадва почитателите си като им покаже порасналото бебе.

По материали от People

 

Коментари
Последни видеа

Жена за уважение

02 декември 2020 г.