Иванка Тръмп няма да работи за администрацията на САЩ

Иска да бъде „просто дъщеря“

15 ноември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Дъщерята но новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп няма да заема какъвто и да било пост в неговата бъдеща администрация. За това Иванка Тръмп заяви в интервю за предаването „60 минути“ на CBS.
Не, ще бъда просто дъщеря. В хода на кампанията казах, че силно ме интересуват някои въпроси и ще се боря за тях. Това е равенството в заплатата на мъжете и жените, в грижата им за децата. Това е нещо много важно за мен. Много ме интересува образованието. Предоставянето на по-големи възможности за жените. Така че има много неща, за които имам твърда позиция. Но в никакъв административен смисъл.

Отбелязваме, че Иванка водеше предизборната кампания на баща си. А по данни на съветника на Тръмп Майкъл Коен, бизнесменът планира да остави компанията на децата си – синовете Ерик и Доналд и дъщеря си Иванка, които в момента са вице-президенти. И тримата са от първия брак на Тръмп с Ивана Зелничкова. От втория си брак с Марла Мейпълс има дъщеря Тифани, а от настоящия си брак – с Мелания Кнаус, има син Барън.

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа