Кание Уест и Ирина Шейк май са двойка

Папараци ги засякоха заедно във Франция

11 юни 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Малко след като Ким Кардашиян честити с най-топли чувства рождения ден на своя бивш Кание Уест и мнозина се запитаха дали пък това не е опит за примирие, той се появи във Франция с новата си любов. А тя е руският топмодел Ирина Шейк.

Снимка: Instagram

Двамата бяха засечени от папараци, а няколко източника на People съобщиха, че между Кание и Ирина има доста голям интерес.

Снимките са направени по време на пътуването на двойката до Прованс, Франция, за да отпразнуват там 44-ия рожден ден на Уест. Всъщност рапърът започна да преследва Шейк преди няколко седмици и дори я покани във вила La Coste, където според запознати били останали 3 нощи.

Снимка: Instagram

„Те не се срещат официално, но има интерес и от двете страни“, твърди близък и на двамата. Друг техен приятел издаде, че заедно са се прибрали в САЩ, където Уест оставил първо Ирина в Ню Йорк, а после сам отлетял за Лос Анджелис.

Новината за новия роман на Уест и Шейк идва няколко месеца след като Ким Кардашиян подаде молба за развод. Запознати казват, че Ирина не е приятелка с Ким, така че няма проблем в това отношение. Самата Шейк също е официално разделена с актьора Брадли Купър, с когото беше заедно 4 години и имат дъщеря Леа на 3 години и половина.

По материали от People

Коментари
Последни видеа