Кание Уест и Ким Кардашиян ще са съседи и след развода

Звездата получава от бившия си съпруг близка къща като част от споразумението

01 декември 2022 г.

Снимка: Getty images

Ким Кардашиян и Кание Уест финализираха развода си във вторник, след като Кардашиян подаде документи през февруари 2021 г.

Двамата ще продължат да бъдат съседи, тъй като според споразумението 42-годишната звезда ще получи четири жилища от бившия си съпруг в Хидън Хилс, Калифорния, едното от които е в съседство с имението, оставащо за него при разделянето, съобщи People.

Кардашиян пък взема къщата им в Ривърсайд, Калифорния, една в Малибу, както и още три в Айдахо. При Уест пък отиват трите им жилища в Калабасас, Калифорния, едно в Малибу и още едно в Таузънд Оукс, Калифорния. Рапърът ще разполага и с други две в Уайоминг, едно в Белгия и друго в родния си град Чикаго.

Снимка: Instagram

Според документите за развода, бившата двойка ще има съвместно физическо и юридическо попечителство над четирите си деца: Норт, 9, Сейнт, 6, Чикаго, 4, и Псалм, 3.

Носителят на „Грами“ ще трябва да плаща на доскорошната си съпруга по 200 000 долара на месец издръжка за децата. Той също ще отговаря за половината от медицинските, образователните и охранителните им разходи.

И двамата се отказаха от съпружеска издръжка. Двойката също се съгласи да разрешава споровете си относно децата с помощта на медиация. Въпреки това, ако някоя от страните не успее да вземе участие, другата има право да вземе решение в спора по подразбиране.

Активите на Кание и Ким, включително тяхното имущество, ще бъдат разделени въз основа на техния предбрачен брак.

По материали от People

Коментари
Последни видеа