Кание Уест пази децата си от социалните мрежи

Те трябва да имат изрично разрешение, за да влизат в някои от тях

18 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

„Децата ми нямат работа в TikTok без мое разрешение“, отсече Кание Уест в скорошно интервю, въпреки че неотдавна най-голямото му дете – Норт, която е на 8 години, си направи профил точно в тази социална мрежа.

44-годишният рапър призна през Джейсън Лий от Hollywood Unlock, че има особен поглед относно ползването на социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Той и отчуждената му съпруга Ким Кардашиян споделят 4 деца: Норт, Сейнт – на 6 години, Чикаго – на 3 и половина, и Псалм, на 2 години и половина.

Причина за неговото избухване е станал спор с охраната на Ким, когато отишъл да прибере Норт от училище, след което поискал да види и останалите деца, но не бил допуснат в дома на бившата си половинка.

Дъщеря ми искаше да вляза вътре. Но охраната ме спря и това определено не беше редно“, коментира той.

Норт стартира съвместен профил в TikTok със своята майка през ноември и първото й видео бе как двете си правят домашно СПА с продукти от козметичната марка на Кайли Дженър.

Кание определено не иска да вижда дъщеря си в тази мрежа. Както и останалите си деца. Ким обаче обясни, че е поставила определени граници и Норт всъщност не е без контрол по отношение на социалните мрежи. И всяка нейна поява в TikTok се случва само с нейно разрешение.

„В моята къща има правила“, заяви твърдо Ким. Но явно Норт е решила да ги прескочи, защото наскоро пусна видео без знанието на майка си и дори я изненада, показвайки я как лежи в леглото си в излъчване „на живо“. Което истински разгневи Кардашиян. И това изобщо не е първият път, в който малката качва видеа е присъства в социалната мрежа, без да й е позволено. Нортк има вече 5,1 милиона последователи, но самата тя следи само шест души.

По материали от People

Коментари
Последни видеа