Кание Уест се разкайва за грешките по време на брака си с Ким Кардашиян

Рапърът говори откровено за семейството си по време на посещение в Skid Row в Лос Анджелис в навечерието на Деня на благодарността

26 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дали Кание Уест се опитва да си върне вече отчуждената си съпруга или просто съвестта му е заговорила в навечерието на Деня на благодарността, не е ясно. Но най-изненадващо рапърът заговори за семейството си и дори публично се разкая за грешките, които е направил по отношение на Ким Кардашиян.

44-годишният рапър направи това по време на посещение в Skid Row в Лос Анджелис. Той използва случая и изнесе реч за това какви трябва да бъдат отношенията в едно семейство, обяснявайки как Бог иска от него да се събере отново с Ким.

Бог иска да види, че можем да изкупим греховете в отношенията си. Направихме грешки. Аз направих грешки. Правех публично неща, които не бяха приемливи като съпруг, но искам да променя това“, заяви Кание по време на речта си.

След което продължи, все така откровено. „Ако врагът успее да ни раздели с Кими, ще има милиони семейства, които ще решат, че това е нещо нормално, разделянето е в реда на нещата. Но ако Бог ни събере отново, ще има милиони семейства, които ще бъдат повлияни и ще видят, че могат да преодолеят различията и проблемите, травмата“.

Уест също така разкри, че макар да се е преместил в къща до 41-годишната Кардашиян, за да бъде по-близо до децата, в крайна сметка „трябва да се върне у дома“.

Снимка: Instagram

Рапърът и риалити звездата имат четири деца, които са съответно на 8, 5, 3 и 2 години. Речта на Уест идва по-малко от година след като Ким подаде молба за развод.

По-рано този месец рапърът разкри, че все още не се е отказал от брака си с Кардашиян и се надява нещата между тях да се оправят. Дали обаче и Ким смята така, не е ясно. Още повече, че напоследък тя не крие връзката си с Пийт Дейвидсън.

По материали от People

Коментари
Последни видеа