Карди Би показва утринен поглед към децата си

Певицата сподели забавни снимки, които разкриват как се справя с майчинските си задължения

09 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Карди Би зарадва своите почитатели, повдигайки завесата към едно много лично пространство. А именно – ранните утрини в дома си. Тя обаче показа не как става от леглото, а как се справя с майчинските си задължения.

Певицата е майка на 3-годишна дъщеря Кълчър и 4-месечно момченце. Татко на децата е рапърът Offset, с когото са женени от 2017 г. Той има още 3 деца, които са от предишните му връзки.

Оказва се обаче, че като майка Карди Би среща доста трудности. Направо си и признава, че понякога е „като с вързани ръце“. Но пък се учи бързо и вече успява да се справи доста добре.

Утрините на Карди всъщност преминават по следния начин. Тя започва в 6 часа, приготвяйки млякото за бебето.

Точно приключих да го храня и сега трябва да го приспя. Трябва да приготвя още едно шише за следващото му събуждане“, разказа тя.

Малко след 8 часа, следва второто му хапване. „Сега той е буден и пълен с енергия, а аз нямам никаква. Но пък знам, че скоро ще напълни памперса. Вече познавам навиците му отлично“, пошегува се певицата.

Снимка: Instagram

След час се буди Кълчър, която сама мие зъбите си. „Това не е обичайния й график, тъй като тя ходи на училище сутрин, но в момента сме в Джорджия, така че е малко по-различно, уточни Карди.

След тези интимни моменти, графикът на певицата рязко се натоварва и както сама признава „няма как да покажа повече, защото вече и двете ми ръце трябва да са заети с децата“.

Носителката на „Грами“ обича да говори за майчинството си и как се е приспособила към децата. Но не крие, че голяма помощ получава и от съпруга си. „Той определено е много сръчен“, похвали го тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа