Катрин Хейгъл е искала да осинови дете от самото начало

Актрисата призна, че със съпруга си са обсъждали този въпрос 6 месеца след старта на връзката им

17 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Катрин Хейгъл разкри за първи път, че със съпруга си Джош Кели са обсъждали евентуално осиновяване на дете.

44-годишната актриса призна това в интервю за февруарския брой на Red. Тя разказа как е казала на Кели още в началото на връзката им, че много иска да създаде семейство и да си осиновят дете.

„Около шест месеца след първата ни среща, аз му заявих: „По-добре да си изясним някои неща още сега: бракът и семейството са наистина важни за мен; създаването на семейство с осиновяване също е много важно за мен. Ако тези неща не ти говорят нищо, трябва да се разделим. За щастие той веднага се съгласи“, спомня си звездата от „Анатомията на Грей“.

Желанието да осинови дете обаче не е случайно. „Израсла съм с това. Моята по-голяма сестра Мег е осиновена от Южна Корея, още преди аз да се родя. Затова исках семейството ми да изглежда като това, от което и аз произлязох“, обясни тя.

Снимка: Instagram

Хейгъл и Кели се срещнаха на снимачната площадка на музикалния видеоклип на Кели Only You през 2005 г. и сключиха брак през декември 2007 г. в Парк Сити, Юта. От самото начало двамата бяха нетърпеливи да станат родители.

Семейството им започна да се разраства през септември 2009 г., след като осиновиха първото си дете Налеа, която е вече на 14 години и е също от Южна Корея като сестрата на Катрин. През 2012 г. осиновиха още едно дете – Адалаида Мари, а през 2017 г. се роди и първото им общо бебе - Джошуа.

По материали от People

Коментари
Последни видеа