Катрин Зита-Джоунс разказва за семейния си живот

„Аз съм благословена“, признава актрисата

27 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Катрин Зита-Джоунс е една щастлива майка! Тази седмица тя присъства на премиерата в Лос Анджелис на новия си сериал „Семейство Адамс“ и доведе на червения килим и сина си Дилън Дъглас, който е на 22 години.

Снимка: Getty images

Със съпруга ми Майкъл сме толкова щастливи. Между нас двамата има невероятно сътрудничество и това е най-големият подарък, който той продължава да ми дава всеки един ден“, призна 53-годишната носителка на „Оскар“ пред People. Тя не пропусна да каже също така, че се чувства истински благословена за семейния си живот с него.

Снимка: Instagram

Освен Дилън, двамата с Майкъл имат и 19-годишна дъщеря Карис.

„Карис и Дилън ме подкрепят невероятно, не само като актьор, но и като човек. Имаме много близка връзка. Аз съм благословена и с тях. Богатство е човек да има такива деца в живота“, добави още Катрин.

Като всяка майка, актрисата е много горда и щастлива, че синът им има желание да се показва с родителите си. Неотдавна Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас споделиха сладко видео как танцуват с децата си.

Самият Дилън е по-скромен: „Просто е забавно да гледам с какво си изкарват прехраната. Искам да кажа, че всички ги виждате на екрана, но това е само цветната, редактирана версия“, обясни той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа