Кейт Босуърт на романтична ваканция в Ирландия

Актрисата се наслади на компанията на приятеля си Джъстин Лонг

24 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

След като преди месец Кейт Босуърт отпразнува рождения ден на новия си приятел Джъстин Лонг, отбелязвайки събитието с думите: „Благодаря ти, че донесе мира в сърцето ми от деня, в който се срещнахме“, сега тя открехна още малко вратата за любовния си живот.

Снимка: Instagram

В своя Instagram актрисата показа снимка от романтичното пътуване на двамата до Дъблин, Ирландия, в което се вижда колко щастливи са те заедно. Босуърт не надписа официално снимката, но влюбените добре се пошегуваха в коментарите под нея.

„Първи! Е… всъщност втори“, опита да се включи в надпреварата за коментари под фотографията Джъстин.

През март Кейт беше забелязана около Лос Анджелис в компанията на Лонг. А през април, още преди двойката официално да потвърди връзката си, двамата бяха снимани да се целуват на плаж в Хавай.

Малко преди това Джъстин Лонг беше гост в подкаста на Ник Виал The Viall Files, където говори за тайната си връзка, но без да споменава Босуърт като своя приятелка. „Бях стигнал до момент, когато се чувствах комфортно със себе си. Тогава не го осъзнавах, но истината е, че бях готов за нещо ново. И точно тогава срещнах любовта“, призна той.

Двамата са категорични, че искат да защитят връзката си от публичността и засега са доста дискретни в публикациите.

По материали от People

Коментари
Последни видеа