Кейт Хъдсън и Гуинет Полтроу разкриват най-лошите си целувки

Двете актриси издават кои колеги не умеят да правят това и кой е най-добрият в целуването на екран

17 октомври 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Дали е наистина толкова приятно да се целуваш с някой известен актьор или нещата не са точно такива, каквито изглеждат на екран? Кейт Хъдсън и Гуинет Полтроу дадоха отговор на този щекотлив въпрос, който вероятно мъчи сънищата на много от почитателите на звездите.

В подкаста на Goop, компанията на Полтроу, двете се заприказваха на тази тема и издадоха някои не съвсем приятни подробности.

„Имам усещането, че така и не съм извадила късмет по отношение на целувките на екран. А все се надявах да попадна на нещо по-добро“, призна Кейт Хъдсън, която е и майка на три деца. След което разказа, че някои от сцените с целувки с колегата й Матю Макконъхи, известен секссимвол и любимец поне на две поколения жени, са се случили при не особено комфортни обстоятелства, поради което и самата целувка не била много приятна.

„Работата е там, че всеки път, когато го целувах, имах усещането, че има сополи по цялото лице, заради силния вятър“. А и той не дал нищо от себе си, за да промени неприятното усещане.

„Точно като при Робърт, когато го целунах в „Железният човек“. Все едно целувах брат си“, подкрепи я Гуинет, говорейки за сцените с Робърт Дауни Джуниър.

Двете актриси обаче завършиха разговора с нещо позитивно. Хъдсън разкри коя е била любимата й целувка на екран, а сцената дори не попаднала на финала във филма. „А знаеш ли кой се целуваше добре? Това е Били Крудъп. Той беше наистина добър“, призна Кейт. А Полтроу добави: „Ами той изглежда така, сякаш умее да го прави добре“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа