Кейт Мидълтън и принц Уилям вдъхновяват книжка за оцветяване

Тя се продава в магазина към двореца "Кенсингтън"

16 февруари 2017 г.

Принц Уилям, херцог на Кеймбридж и Катрин, херцогиня на Кеймбридж

Снимка: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

В магазина за подаръци към двореца "Кенсингтън" може да се купи книжка за оцветяване, вдъхновена от знакови снимки на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Тя е издадена още през 2013 г., но след като читател, който си я купил, споделил впечатленията си от нея в социалните мрежи, тя става изключително популярна във Великобритания, а и в цял свят. Може да се намери не само в сувенирния щанд към двореца, но и в интернет магазини.

Colour In Kate струва 5.99 лири. Има още две книжки за оцветяване, посветени на Кейт и издадени от Buster Books, разказва letidor.ru.

На страниците могат да се разгледат и оцветят много моменти от семейния живот на Кейт и Уилям – от пътешествието им до Соломоновите острови, докато пият чай с кралица Елизабет II, танцувайки в екзотични костюми, с каубойски шапки на родео в Канада... До всяка от 30-ината снимки е публикувана и версията ѝ за оцветяване.

Книжките вероятно се харесват и на самата Кейт, тъй като не е тайна, че херцогинята на Кеймбридж има афинитет към изобразителното изкуство и обожава да оцветява. Това хоби, според психолози, развива въображението на деца и възрастни, въздейства умиротворяващо, успокоява и се използва в анти-стрес терапии.

Припомняме, че херцогинята е патрон на организации за психично здраве.

Средствата от продажбите на Colour In Kate са определени за фонд, който поддържа двореца „Кенсингтън“.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.