Кейт Мидълтън не иска да възпитава децата си по кралски маниер

Принц Уилям я подкрепя

08 юни 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Вероятно кралица Елизабет II е недоволна от начина, по който Кейт Мидълтън възпитава децата си, пише RadarOnline.com. Работата е в това, че херцогинята на Кеймбридж е решила да установи собствени правила и не желае децата ѝ от най-ранна възраст да се чувстват като кралски особи.

Именно затова се старае, до колкото ѝ е възможно, да държи приц Джордж и принцеса Шарлот далеч от публиката. 

"Децата на Кейт си нямат и понятие, че са с кралско потекло. Да, на фотографиите те изглеждат идеално, но вкъщи им е позволено да се цапат игрейки, да падат от понито и да изпадат в истерия", съобщава източник, близък до изданието, и допълва: - "До сега никога кралски деца не са възпитавани по този начин.

Ако принц Джордж започне да прекалява, Кейт обявява край на игрите. Момчето е отведено в ъгъла, където го оставят с "успокоителните" му играчки. Освен това, ако Джордж започне да прави истерии, Кейт мигновено се превръща в тригодишно момиченце и заедно започват да се търкалят по пода.

"Когато момченцето види колко глупаво изглежда отстрани, не може да си сдържи смеха", пише изданието. Ако се наложи, в компанията на други деца мама може да заплаши сина си, че развлеченията за него приключват и ще си отиде с бавачката у дома.

Интересно е и, че внуците почти не се срещат с принц Чарлз и съпругата му Камила. Така е, защото тя се изказа неприятно за принцеса Даяна, което двойката Уилям и Кейт не могат да простят. Освен бабата и дядото, Елизабет II също иска децата да бъдат възпитани по кралски образец. А това е против правилата на Кейт. Не е изненадващо, че херцогинята записа Джордж в съвсем обикновено лондонско училище. 

"Чарлз твърди, че е в прекрасни отношения с Джордж, но в действителност той рядко се среща с внука си. Кейт предпочита да оставя децата при родителите си - Керъл и Майкъл Мидълтън, които, както е известно, нямат никакви титли", казва източникът. 

Известно е, че принц Уилям подкрепя жена си във всичко. Освен това двойката е уверена, че принцеса Даяна би одобрила начина на възпитание на Джордж и Шарлот.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа