Ким Кардашиян честити рождения ден на Кание Уест

Тя му отправи най-мили пожелания, въпреки обтегнатите отношения покрай развода им

09 юни 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

„Обичай живота!“, така започна Ким Кардашиян в своите пожелания по повод рождения ден на бившия си съпруг Кание Уест.

След близо 7 години брак, през февруари тя подаде молба за развод. А причината бяха все по-обтегнатите им отношения и отдалечаването помежду им в чувствата. Затова и милите ѝ пожелания за неговия 44-и рожден ден дойдоха малко изненадващо на фона на продължаващите дела по развода на двойката.

Снимка: Instagram

За да отбележи празника на доскорошния си любим мъж, Ким публикува в своя Instagram семейна снимка с три от децата им: дъщерите Норт, на 7 и половина, и Чикаго, на 3q и сина им Сейнт, на 5 години. Двойката има още едно дете - 2-годишният Псалм.

„Честит рожден ден!“, написа тя. След което добави и серия от снимки, показващи различни моменти от живота им като двойка.

По-рано и сестрата на Ким – Клои Кардашиян, поздрави Кание за празника му. „Честит рожден ден на моя брат за цял живот“, написа пък тя и също публикува снимки, в които двете семейства са се веселили заедно.

Явно не само Ким, а и цялото семейство тъгува по Кание Уест, са коментарите на техните почитатели.

Ким и Уест започнаха да излизат през 2012 г., а се ожениха през 2014 г. След труден период в отношенията им, миналата година Кардашиян подаде молба за развод. Дали ще се съберат отново? Надали, но пък и никой не може да бъде съвсем сигурен.

По материали от People

Коментари
Последни видеа