Кирстен Дънст разказва шеговито за ежедневието на най-малкия си син

Момченцето на актрисата е вече на 7 месеца

20 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Кирстен Дънст е от актрисите, които имат прекрасно чувство за хумор. И точно по този начин тя описа най-малкото си дете – 7-месечният Джеймс.

„Наричаме го Голяма Кахуна“, пошегува се Кирстен относно позакръглената му форма. И призна, че почти е настигнал своя батко.

Освен Джеймс, тя има още едно момче – Енис, който е на 3 години.

Но сега на дневен ред е малкият. За него тя говори в шоуто на Джими Кимъл Jimmy Kimmel Live! И това бе голям подарък за почитателите й, защото Дънст не обича да говори много за личния си живот.

Снимка: Instagram

„Може ли такова малко бебе да тежи толкова много?! Започна да ми убива на ръката вече“, възмути се на шега тя.

След което разказа и малко повече за ежедневието им. Всичко, което иска да прави, е да подскача, да ходи, да бъде като брат си, да го разхождам. Той просто гори от желание да направи първите си крачки и опитва направо да ходи, не знае какво е това пълзене“.

Но пък понякога не я оставя да спи нощно време, защото се сеща, че може и да плаче. „Доскоро беше толкова добър и спеше по цял ден. А снощи какво му стана – дремнала съм само половин час“, призна тя.

Децата на Дънст са от годеника й Джеси Племънс. Връзката им започна през 2016 г., след като се срещнаха на снимачната площадка. Сгодиха се година по-късно, но още не са стигнали до сватбата. Кирстен обаче призна, че двамата ще се оженят „много скоро“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа