Кортни Кардашиян се сгоди за Травис Баркър

Звездата твърди, че най-после е открила щастието

18 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Кортни Кардашиян се сгоди за приятеля си Травис Баркър. С това сложи край на слуховете, които ту събираха, ту разделяха двойката.

Снимка: Instagram

Самата тя потвърди новината и дори сподели снимки в своя профил в Instagram от романтичното предложение с надпис Завинаги @travisbarker“.

То се е случило в хотел, разположен на плажа в Монтесито, Калифорния.

Това всъщност е първи официален годеж на Кортни. Тя има три деца от бившия си приятел Скот Дисик. Баркър от своя страна бе женен за Мелиса Кенeди за около година, после за 4 години бе съпруг на Шана Моаклер, от която има 3 деца.

След новината, която Кардашиян сподели, веднага завалява и поздравления към двойката. Сестрата на Кортни – Ким, дори им отправи мила видео честитка.

Преди да се съберат, и Кортни, и Травис, са имали още връзки, които обаче не са прераснали в нещо по-голямо. През март източник на People намекна, че двамата са вече готови да се обвържат, защото Кардашиян иска да бъде с по-зрял човек, а Баркър не е от играчите, които целят евтина слава и действително има чувства към нея.

В началото на април Травис показа любовта си по още един начин. Той добави нова татуировка към тези по тялото си – името на Кортни на гърдите си. Оттогава връзката им сякаш стана все по-силна. Така че годежът е напълно очакван, коментираха техни приятели.

По материали от People

Коментари
Последни видеа