Кристина Хаак отхвърли критиките за връзката си с Джош Хол

Тя смята, че новата й връзка изобщо не е прибързана

18 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

„Твърде бързо, твърде скоро, твърде бла-бла-бла“, написа ядосано Кристина Хаак в своя профил в Instagram, а повод за това станаха спекулациите, че се е омъжила за годеника си Джош Хол.

Снимка: Instagram

38-годишната телевизионна звезда публикува наскоро слънчева снимка от съвместната им морска ваканция с Хол, която бе разтълкувана веднага като меден месец след тайна сватба, която двамата са направили.

Кристина обаче е категорична, че все още двамата с Джош не мислят в тази посока, а просто се наслаждават на любовта си „такава, каквато е“.

Публикацията, която включваше и датата 14 януари 2022 г., обаче накара феновете й да се вгледат по внимателно и да открият на ръката на Хаак красив пръстен, който доста прилича на венчална халка.

В ноемврийския брой на Pеоple Кристина разказа как се е променила към по-добро, откакто се среща с Хол.

„По-щастлива съм, отколкото си мислех, че е възможно“, заяви тя.

Кристина и Джош обявиха годежа си на 20 септември. А потвърдиха за връзката си няколко месеца преди това. Но все още не говорят за сватба.

Звездата на HGTV преди това беше омъжена за Тарек Ел Муса, от когото има 11-годишна дъщеря и 6-годишен син, след което и за Ант Анстед, от когото има пък 2-годишно момченце.

По материали от People

Коментари
Последни видеа