Кристина Хол и Ант Анстед уреждат битката за попечителство над сина си

Двамата най-после разрешиха проблемния въпрос и няма опасност да бъдат съдени

08 декември 2022 г.

Снимка: Getty images

Кристина Хол и Ант Анстед получиха съвместно физическо попечителство над сина си Хъдсън – на 3 години, след като разводът им беше финализиран миналия юни. Двамата най-после постигнаха споразумение за детето си и няма да бъдат изправени пред съда.

Снимка: Getty images

В съдебните документи, получени и от People, съдия Лий Габриел от Върховния съд на Калифорния в Ориндж Каунти подписа споразумението на бившите съпрузи на 18 ноември за „продължаване на съвместното правно и съвместно физическо попечителство“ над Хъдсън, което е почти идентично с онова, когато разводът им беше финализиран през юни 2021 г.

В документите, подадени от адвоката на Хол, но одобрени съвместно от двойката, телевизионната звезда и нейният бивш се договарят за празничен график с няколко „изключения“, които се различават от юнския вариант.

За Деня на благодарността Хъдсън ще бъде с Хол в четните години и с Анстед в нечетните, като гостуването му започва от сряда преди празника и продължава до следващия понеделник.

Що се отнася до Коледа, в нечетните години Хъдсън ще бъде с баща си от 23 декември до Коледа плюс седмицата ваканция от училище, но само „при условие, че той даде писмено известие на Кристина за планирания период най-късно до 1 декември на съответната година“.

Същият модел ще бъде прилаган по Великден, 4 юли и Хелоуин , когато детето ще бъде с Анстед на четни години и с Хол на нечетни.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.