Кристина Ричи разказва за навиците на двете си деца

Актрисата разкри, че 9-месечното бебе вече спи самостоятелно, докато 8-годишният ѝ син продължава да дели с нея едно легло

29 септември 2022 г.

Снимка: Getty images

Като майка на две деца, Кристина Ричи вече е наясно, че няма как и двете да бъдат абсолютно еднакви. 42-годишната актриса разказа пред People за навиците на своите малчугани. Тя призна, че 9-месечната ѝ дъщеря Клеопатра вече спи напълно самостоятелно, докато 8-годишният ѝ син Фреди продължава да дели с нея едно легло, дори и за следобедната си дрямка.

„Фактът, че мога да сложа Клеопатра в креватчето ѝ и тя просто да си заспи, а в същото време 8-годишното ми дете да е залепено за мен, е невероятен“, разкри Ричи.

Първият път, когато се опитала да научи Фреди да спи сам било, когато бил по-малък. „Той изкрещя дрезгаво и започна да удря главата си в парапета на креватчето“, описва актрисата. Това бързо я накарало да преосмисли подхода си.

Снимка: Instagram

„Но с Клео, когато реших да пробвам същото, за да видя как ще реагира, беше различно. Тя похленчи около седем минути, след което си легна, гушна малкия си еднорог и заспа. Явно беше готова и искаше да го направи, разказва Кристина.

Що се отнася до задълженията на големия брат, Ричи казва, че много разчита на Фреди да наглежда Клео „по 20 минути в малката ѝ кошара за игра“, за да може тя да свърши някои неща из къщата. И го похвали, че „е наистина полезен“ и се грижи за бебето.

„Той може да ми помогне да й приготвя шишето с мляко. Помага ми и за къпането във ваната. Наистина е страхотен. Не изпитва ревност и това за мен е огромно облекчение“, признава актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.