Леброн Джеймс мечтае да играе заедно със сина си

17-годишният Брони Джеймс върви уверено по стъпките на прочутия си баща

07 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Звездата от NBA Леброн Джеймс има все още няколко неща, които да зачеркне в списъка си със задачи в своята кариера, преди в крайна сметка да окачи фланелката си. Една от тях е да играе със сина си Брони.

Снимка: Instagram

Джеймс и съпругата му Савана наскоро разказаха за мечтите си относно бъдещето на най-голямото им момче – Брони. Двамата имат още едно момче – Брайс, който е на 14 години, и момиче Жури, която е на 7 години.

17-годишният им син е отличен баскетболист, играе в отбора на училище „Сиера Каньон“ в Лос Анджелис и уверено върви по стъпките на своя прочут баща.

Савана разказа, че иска Брони „да бъде щастлив в каквото и да прави“, докато Леброн бе много по-конкретен и разкри, че много би искал синът му да продължи по неговия път и един ден двамата да се срещнат под баскетболния кош.

Няма да ви лъжа. Много искам той да стигне до NBA. Мечтая да играем заедно. И смятам, че това би било невероятно преживяване, призна 37-годишната звезда.

Според CBS Sports, Брони ще завърши гимназия през 2023 г., същата година, когато изтича настоящият договор на баща му с Лос Анджелис Лейкърс (той все още може да подпише удължаване). Ако NBA промени проектоправилата си преди това, Брони може да има право да премине направо от гимназията във висшата лига, точно както направи и баща му през 2003 г. А ако Джеймс преподпише договора си, двамата наистина могат да станат първите съотборници баща и син в историята на NBA.

По материали от People

Коментари
Последни видеа