Линдзи Лоън започна да планира сватбата си

Актрисата обмисля да има няколко рокли за големия ден

09 февруари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Линдзи Лоън е в предстартова треска. Но не за филм или церемония, а за най-важния ден в живота си – сватбата с годеника й Бадер Шамас. „Искам да направя нещата както трябва“, заяви тя. Затова и започна отрано да планира нещата. Едно е ясно – ще има няколко рокли в този специален за нея ден.

Снимка: Instagram

35-годишната актриса разкри през ноември, че е вече сгодена. Тя сподели и галерия от снимки със своя любим, показвайки не само колко е щастлива, а и красивия пръстен, който Бадер й е подарил. Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще, написа тя тогава.

А само преди няколко дни разказа и какво обмисля за предстоящата сватба. Когато водещата на шоуто Extra я попита каква булка иска да бъде, Линдзи категорично отговори: „Аз съм доста сдържана. Дори на рождения си ден първо се старая да се уверя, че всички останали са добре и едва тогава обръщам внимание на себе си. Така че и на сватбата ще бъде такава“.

Но издаде друго. „Разглеждам дестинации. Вече започнах да говоря и с една моя приятелка за роклята. Но искам да направя нещата както трябва и искам да ускоря всичко. Това е много вълнуващо време. След което допълни, че роклята всъщност няма да е една, а няколко, защото обича да прави промени.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.