Лоренцо Ламас ще се жени за шести път

Актьорът предложи брак на 36-годишната си приятелка Кена Никол Смит

31 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Лоренцо Ламас е определено необикновена личност – и по отношение на професионалния си път, и в личния живот. След като направи успешна кариера в киното и дълги години оглавяваше класациите за секссимвол, той реши да предприеме рязък завой и… стана пилот на хеликоптер в туристическа агенция.

А след пет брака и 6 деца (1 момиче и 5 момчета), изненада с желанието си да мине през олтара още веднъж. Настоящата избраница на Ламас е 36-годишната Кена Никол Смит, модел, писател и дизайнер. Двамата се сгодиха в Лас Вегас на Свети Валентин, а сватбата е планирана за есента.

Снимка: Instagram

„Ние се влюбихме дълбоко“, признаха те.

А доскоро Лоренцо Ламас се кълнеше, че повече сватби няма да има и ще си остане с петте брака само. Но явно влюбването наистина е било доста силно, за да се реши на тази стъпка, при това с най-голямо удоволствие и нетърпение.

Снимка: Instagram

Преди броени дни 63-годишният актьор обяви в Instagram, че с Кена вече планират сватбата си.

С Кена се срещнахме чрез моята кръстница Франческа Даниелс през април миналата година. Предложих й на 11 февруари и тя прие молбата ми да бъда неин Валентин за цял живот“, обясни Ламас. След което уточни, че месеците до годежа са били едни от най-романтичните и за двамата.

„Това е любов като никоя друга и очакваме с нетърпение деня, в който ще станем съпруг и съпруга. Понякога любовта чака звездите да се подредят и тогава две души пресичат своите пътища“, заяви щастливият Лоренцо.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.