Луси Лиу се чувства объркана от въпросите на детето си

Актрисата призна, че понякога 7-годишният ѝ син сериозно я изненадва

17 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Луси Лиу разказа какви неочаквани изненади получава понякога от 7-годишно си момченце. Най-вече – въпроси, които били в състояние сериозно да я объркат. Тя разкри още, че синът ѝ изобщо не осъзнава колко е известна неговата майка.

През ELLE Canada за празния брой декември/януари, Лиу обясни как се чувства, когато хората идват при нея и я молят за снимка или автограф, а тя е излязла на разходка с детето си.

„Просто казвам: О, този човек ме разпозна и явно харесва работата ми“. А той реагира с едно кратко: „Добре“. Дори не се интересува повече“, обясни актрисата.

Звездата от „Ангелите на Чарли“ призна още: „Ако той зададе въпрос за това с какво си изкарвам прехраната, със сигурност ще му отговоря изчерпателно. Но няма да му давам излишна информация, защото мисля, че на този етап това може да бъде объркващо за него.“

Снимка: Instagram

Рокуел се появи в живота на Лиу през 2015 година с помощта на гестационно сурогатно майчинство и то в момент, в който тя вече не се надяваше, че може да се случи.

„Това беше първият път, когато осъзнах, че мога да имам семейство“, спомня си Луси. „Когато си постоянно в движние и куфарите ти стоят готови за път, всъщност не мислиш за бъдещето. Никога преди не мислех за неща, които нямат общо с работата ми“, каза още актрисата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа