Мадона изгуби попечителството върху сина си Роко

Гай Ричи спечели съдебната битка къде да живее момчето

08 септември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

След вчерашното решение на съда Мадона в типично неин стил пусна няколко свои снимки в социалните мрежи с надпис, че понякога мама трябва да бъде „кучка”. Очевидно е какво е мнението ѝ по въпроса.

Постът се появи няколко часа, след като стана ясно, че Гай Ричи е спечелил трудната, деветмесечна битка за попечителство, в която той и Мадона се въвлякоха по повод това къде да живее синът им. Източници твърдят, че двамата са стигнали до споразумение, а адвокатът на Ричи потвърди, че 16-годишният Роко ще продължи да живее с баща си в Лондон, „защото всички са съгласни, че момчето има нужда от промяна и не се налага случаят да продължава развитието си в съда”.


Снимка: Guliver / Getty Images
Гай Ричи пристига в съда в Лондон по време на едно от изслушванията по повод делото за попечителство над Роко

Това, че бившите съпрузи са депозирали споразумението си още във вторник потвърди и говорителят на съда. Адвокатът на певицата обаче все още не е взел отношение пред медиите.   

Борбата за попечителство между Гай Ричи и Мадона започва през декември 2015, когато Роко се скара с майка си, напусна турнето ѝ Rebel Heart и избяга при баща си в Лондон. Тогава тийнейджърът прекара Коледа с татко си и съпругата му, като по-късно отказа да се върне в Америка, за да започне училище след ваканцията.

Според някои медии Мадона била убедена, че Гай е „отровил” отношението на сина ѝ към нея и че той е прекалено мек като родител за разлика от нея, тъй като тя държи на дисциплината.

Елисавета Цалова по материали на dailymail.co.uk

Коментари
Последни видеа