Марго Роби разкри, че целувката ѝ с Брад Пит в новия им филм не е по сценарий

Актрисата призна, че е импровизирала, защото „кога друг път ще ѝ се падне такава възможност“

06 декември 2022 г.

Снимка: Getty images

Марго Роби и Брад Пит разменят страстна целувка в новия си филм „Вавилон“. Това, което обаче мнозина не знаят е, че въпросната целувка е не по сценарий, а по... вдъхновение.

Марго разкри подробности пред E! News около въпросната сцена и призна, че идеята за тази импровизация е била нейна. А я е направила, защото „кога друг ще ми се падне да целувам Брад Пит“.

„Тази възможност може никога повече да не се появи. Затова – не ме съди, моля“, заявила актрисата на режисьора, когато му разкрила идеята си.

Снимка: Getty images

Номинираната за „Оскар“ Роби обясни още, че сцената с целувката e била уникален шанс да нацелува един от най-секси актьорите на планетата и просто е нямало как да пропусне този шанс.

„Помислих си: „Кога иначе ще имам шанса да целуна Брад Пит? Затова просто ще го направя“, призна тя. И допълни, че в крайна сметка сцената е станала „просто страхотна“.

Марго Роби и Брад Пит играят холивудски звезди от 20-те години на миналия век, готови да „купонясват завинаги“ във „Вавилон“. Роби е в ролята на начинаещата актриса Нели Ларой, а 58-годишният Пит влиза в кожата на актьора Джак Конрад.

Премиерата на „Вавилон“ е на 23 декември, така че тогава всички ще видят как се е получила въпросната целувка.

По материали от People

Коментари
Последни видеа